پهن و بزرگ بودن پره های بینی سبب پهن تر شدن بینی شده و در نتیجه زیبایی چهره را تحت الشعاع قرار می دهد. افرادی که از بزرگ بودن پره های بینی خود ناراضی هستند و از این موضوع رنج می برند ، می توانند با انجام عمل جراحی کوچک کردن پره های بینی این ایراد را مرتفع ساخته و بدین ترتیب به یک بینی ایده آل دست یابند. در مقاله پیش رو درباره نحوه انجام این جراحی و مراقبت های بعد از آن به طور مفصل صحبت کرده ایم ، اگر تمایل دارید اطلاعات مفیدی در این زمینه کسب کنید ، پیشنهاد می کنیم حتما این مقاله از سایت دکتر بشارتی زاده برترین جراح بینی تهران را مطالعه بفرمایید.
آیا می دانید عمل جراحی کوچک کردن پره های بینی چگونه انجام می شود؟
به طور کلی جراحی بینی در صورتی که با هدف زیبایی صورت پذیرد ، به دو روش باز و بسته انجام می گیرد. لازم به ذکر است که جراحی کوچک کردن پره های بینی را نیز می توان با هر دوی این روش ها به انجام رسانید. این عمل جراحی ، امکان کوچک کردن سوراخ های بینی و در نتیجه کاهش پهنای بینی را محقق کرده است. توجه داشته باشید از آن جا که برای انجام عمل کوچک کردن پره های بینی ، می بایست یک میلیمتر بالاتر از چین کناری بینی باز شده و بعد از قرارگیری در موقعیت مناسب توسط بخیه بسته شود ممکن است جای بخیه بر روی پوست باقی بماند ، از این رو توصیه می شود برای انجام این جراحی حتما بهترین جراح بینی را انتخاب نمایید ، زیرا جراحان حاذق و متبحر می توانند این عمل زیبایی را با نهایت دقت به انجام رسانیده و ریسک به جا ماندن رد بخیه را به حداقل ممکن برسانند.
ناگفته نماند در صورتی که برش کنار پره های بینی ، یعنی دقیقا روی چین کناری بینی ایجاد شود ؛ سبب ایجاد جوش های چرکی در این قسمت خواهد شد که منجر به به وجود آمدن صحنه ای ناخوشایند می شود و خارج کردن آن نیز دشوار است. لذا تاکید می شود که برش جراحی ، یک میلیمتر بالاتر از چین کنار پره های بینی لحاظ گردد ؛ البته این مسئله نیز احتمال باقی ماندن رد بخیه را به دنبال دارد اما در صورت انتخاب بهترین جراح بینی جای هیچ گونه نگرانی وجود ندارد زیرا جراحی به نحوی انجام می پذیرد که جای برش جراحی ، به تدریج از بین رفته و هیچ اثری از آن باقی نماند. ضمنا دقت داشته باشید که تبعیت از نکات مراقبتی پس از عمل و استعمال پمادهای مخصوص در محل برش جراحی نیز تاثیر قابل توجهی در به جا نماندن زخم جراحی دارد.
آیا می توان بدون انجام جراحی ، پره های بینی را کوچکتر کرد؟
بهترین روش برای جمع و کوچک کردن پره های بینی ، انجام عمل جراحی می باشد ؛ البته می توان این کار را بدون نیاز به جراحی نیز انجام داد اما از آن جا که نتیجه به دست آمده ممکن است پس از مدتی به حالت اولیه خود بازگردد ، توصیه می شود در صورتی که به دنبال نتایج دائمی هستید صرفا از طریق جراحی اقدام به کوچک کردن پره های بینی خود نمایید.
آیا بعد از عمل جراحی کوچک کردن پره های بینی ، بینی متورم می شود؟
در حالت طبیعی پس از انجام رینوپلاستی ، بینی دچار تورم می شود ؛ حال آن که در مواردی که پره های بینی طی جراحی جمع می شوند ، ریسک بروز این اتفاق یعنی تورم و کبودی پره های بینی به شدت افزایش می یابد. دقت داشته باشید که متورم شدن پره های بینی پس از انجام این عمل جراحی سبب خواهد شد که بینی شما بزرگ به نظر برسد تا جایی که ممکن است گمان کنید جراحی تاثیر خاصی در کوچک شدن پره های بینی تان نداشته است. اما باید بگوییم که تورم پره های بینی عموما طی چند ماه از بین می رود و آن گاه نتیجه اصلی جراحی بینی را مشاهده خواهید کرد. شایان ذکر است که طی دوران بهبودی می توانید با استفاده از کمپرس سرد و مصرف داروهای ضدالتهاب به کاهش سریع تر تورم کمک کرده و نتیجه نهایی جراحی را هر چه زودتر مشاهده نمایید.
مراقبت های بعد از جراحی کوچک کردن پره های بینی
به منظور بهتر سپری کردن دوران نقاهت بعد از جراحی پره های بینی از دستورات زیر پیروی کنید :
- از لمس کردن پره های بینی و فشار وارد آوردن به آن خودداری نمایید.
- داروهای آنتی پیوتیک و سایر داروهای تجویز شده از سوی پزشک خود را در ساعات مشخص به مصرف برسانید.
- از انجام فعالیت های فیزیکی و ورزش هایی که به بدن فشار زیادی وارد می آورند ، در دوران بهبودی عمل کوچک کردن پره های بینی اکیدا اجتناب کنید.
در صورت جمع شدن بیش از حد پره های بینی چه اتفاقی می افتد؟
بهترین جراح بینی هرگز پره های بینی را بیش از حد طبیعی کوچک نمی کند و در واقع پره ها را تا جایی که تناسبات چهره را بر هم نزند و منجر به بر هم ریختن تعادل چهره نشود ، کوچک می نماید تا زیبایی چهره بر هم نخورده و پره ها به شکلی کاملا طبیعی جمع شوند.
لازم به ذکر است که چنانچه پره های بینی بیش از اندازه جمع شوند ، عملکرد تنفسی را به خصوص در هنگام ورزش و فعالیت های سنگین بدنی با مشکل مواجه می سازند.