جراحی بینی
بهترین جراحی بینی

بینی استخوانی

مشخصات بینی استخوانی از لحاظ ظاهر داشتن قوز و برآمدگی روی پل بینی می باشد که غالبا جراحی بینی به منظور برداشتن برآمدگی روی تیغه بینی با حفظ عملکرد طبیعی بینی و تناسب با دیگر اجزای صورت انجام می شود.

بینی استخوانی

انواع بینی ها بر اساس بافت و غضروف بینی به دو دسته بینی گوشتی و استخوانی تقسیم می شوند که تفاوت اصلی این دو نوع دماغ در بافت و غضروف است که در بینی استخوانی، غضروف مستحکم و در بینی گوشتی ضعیف است.

اگر ساختار استخوان بینی را اگر به سه ناحیه تقسیم کنیم یک سوم بالا استخوان و دو سوم پایین را غضروف تشکیل می دهد.

این نوع بینی پوست نازک و پره های باریک و کوچکی دارد و دارای استخوان قوی و غضروفی محکم هستند.

علت ایجاد این نوع بینی از نظر فرم و شکل ظاهری یا بر اثر ژنتیک و وراثت است یا به علت وقوع حادثه و ایجاد ضربات مخرب دچار شکستگی و افزایش قوز چشمگیر بینی می شود.

جراحی بینی استخوانی

جراحی بینی استخوانی با دو تکنیک جراحی به روش باز و بسته است که با توجه به ایرادات بینی انجام می گیرد.

جراح بینی برای از بین بردن اشکلات بینی و دسترسی به ساختار بینی باید برش هایی را روی پوست بینی ایجاد نماید.

بعد از جدا شدن پوست از ساختار بینی شکافی روی استخوان و غضروف ایجاد می شود و با انجام عمل استئوتومی به برداشتن قوز و برآمدگی بینی اقدام می کند.

تعیین بهترین زمان برای عمل بینی استخوانی

  • رسیدن به بلوغ فیزیکی

جراحی باید بعد از رشد کامل بینی و نه قبل از آن، انجام شود. دقت کنید که اگر رشد مولفه های بینی هنوز کامل نشده باشد، نتیجه بینی تحت تاثیر قرار خواهد گرفت.

  • رسیدن به بلوغ روانشناختی

برخی افراد در تصمیم گیری در خصوص انجام جراحی این نوع بینی، عجله می کنند. چنین افرادی قبل از قرار گرفتن تحت عمل، باید به درجه خاصی از اعتماد به نفس و استقلال روانی در تصمیم گیری، دست پیدا کنند.

دلایل شکل گیری بینی استخوانی چیست؟

افرادی که بر روی بینی آن ها، قوز وجود دارد، اغلب از شکل نامناسب بینی خود رنج می برند. قوز دماغ در اثر عوامل ژنتیکی و مشکلات وراثتی، ایجاد می شود و گاهی اوقات، رشد بیش از حد استخوان و غضروف، عامل شکل گیری قوز در دماغ استخوانی می باشد. آسیب دیدن و تحت تاثیر شدید قرار گرفتن بینی در سنین جوانی نیز می تواند یکی از علل رشد بیش از اندازه دماغ استخوانی و شکل گیری قوز بر روی آن شود.  در نتیجه ایجاد این قوز، تقارن صورت، تحت تاثیر قرار گرفته و در نتیجه نمای نامطلوبی از نیمرخ، ایجاد می شود. این برآمدگی استخوان بر روی بینی، هارمونی مولفه های صورت را می کاهد و همین امر، نیاز به جراحی بینی استخوانی را الزامی می کند.

آیا مولفه های بینی استخوانی، بعد از جراحی، برگشت پذیر است؟

بازگشت قوز بینی، کاملاً نادر بوده و خطرات مربوط به آن با اجرای دقیق نکات مربوط به مراقبت های بعد از روند، به حداقل سطح خود می رسد. جراح می تواند نتایج احتمالی عمل جراحی دماغ استخوانی شما را از طریق ترسیم در یک نرم افزار تخصصی، پیش بینی کرده و بیمار می تواند تقارن بینی جدید خود در صورت را مشاهده نماید.

فراموش نکنید که هر عمل جراحی دارای عوارض جانبی و مشکلات خود می باشد. در جراحی بینی استخوانی، این مشکلات، در دو گروه دسته بندی می شوند:

  1. مشکلات تنفسی
  2. مشکلات مربوط به شکل ظاهری

کاهش اندازه سوراخ های بینی باعث بروز مشکلات تنفسی می شود و فرد را ناچار به نفس کشیدن از راه دهان می نماید. کاهش حس بویایی، خشک شدن گلو در طول خواب و تولید صدا در حین نفس کشیدن، می تواند جزو این مشکلات باشد.

انسداد بینی در حین تنفس ممکن است در اثر موارد زیر ایجاد شود:

  • انسداد، در حین جراحی دماغ استخوانی، درمان نشده است.

اگر درجه ای از انحراف در سپتوم وجود داشته باشد، باید با دقت تحت درمان قرار گیرد، چون در هنگام انجام جراحی این نوع بینی، اندازه بینی، کاهش داده می شود و در نتیجه اگر مشکل انحراف سپتوم درمان نشود، مشکل تنفس از راه بینی، تشدید خواهد شد.

  • التهاب مخاط داخلی بینی

التهاب مخاط داخلی بینی می تواند در اثر آلرژی یا سینوزیت ایجاد شود. همین امر باعث انسداد بینی می شود.

  • چسبندگی

دستکاری بیش از حد بینی در طول جراحی بینی استخوانی، می تواند باعث آسیب دیدگی مخاط خارجی شده و اگر زخم ها در مجاورت یکدیگر قرار داشته باشند، باعث چسبندگی به هم در طول فرایند بهبود و در نتیجه ایجاد چسبندگی می شود.

  • سفت شدن سوراخ های بینی
  • برداشته شدن بیش از حد استخوان و غضروف

چگونه می توان یک جراح بینی خوب برای جراحی بینی استخوانی یافت؟

یافتن یک جراح خوب برای رفع مشکلات بینی استخوانی، مهم ترین چیزی است که برای کاهش خطرات و مشکلات مربوط به جراحی این نوع بینی باید مد نظر قرار گیرد.

قبل از روند جراحی، حتماً برای انجام مشاوره با جراح خود، و بحث درباره روند و اهداف خود، از پزشک، وقت بگیرید.

یک جراح خوب درباره دامنه تغییرات ممکن در شکل ظاهری بینی، با شما به شکلی منطقی، گفتگو می کند. وی همچنین با در اختیار گذاشتن گالری عکس های قبل و بعد از جراحي بيني استخواني سایز بیماران خود، به شما در کسب ایده، در خصوص روند، کمک می کند.

چه سوالاتی از پزشک بپرسیم؟

سوالاتی که می توان در طول جلسه مشاوره از پزشک پرسید عبارتند از:

  • هزینه کلی روند چقدر است؟
  • نتیجه منطقی روند، چگونه خواهد بود؟
  • مشکلات و عوارض جانبی روند جراحی چیست؟
  • تجربه شما در زمینه جراحی این نوع بینی چقدر است؟
  • دوره ریکاوری بعد از این عمل چقدر خواهد بود؟

نتیجه جراحی بینی استخوانی

نتیجه جراحی اغلب ایننوع بینی ها مطلوب و موفق بوده است چرا که جزو ایده آل ترین نوع بینی ها از لحاظ پوست و بافت و غضروف می باشد.

اما باید متذکر شد که عمل بینی استخوانی باید توسط بهترین جراح بینی انجام شود تا نتایج مطلوب را با توجه به نوع و ساختار بینی ایجاد نماید.

در جلسات مشاوره جراح بینی خوب ، بینی را از همه جهات مورد بررسی قرار می دهد و سپس با توجه به شکل و فرم متناسب با اجزای چهره بهترین عملکرد را برای جراحی انتخاب می کند.

به دلیل داشتن پوست نازک بینی های استخوانی کوچکترین تغییر شکل و ناهمواری روی غضروف قابل مشاهده است به همین خاطر جراحی زیبایی دماغ باید توسط جراح بینی با تجربه انجام شود.

هزینه جراحی بینی استخوانی

هزینه عمل دماغ استخوانی بسته به ایرادات، نوع ساختار و شکل بینی ، دستمزد جراح و هزینه اتاق عمل و کلینیک تعیین می شود و بعد از معاینه توسط جراح به فرد گفته می شود.

ثبت نام
اطلاع از
guest
0 دیدگاه ها
بازخورد درون خطی
دیدن همه سوالات
جدیدترین مقالات:
اشتراک گذاری در:
جدیدترین مقالات:
اشتراک گذاری در: